Magyar Társasházkezelő nyilvántartási rendszer

A közös képviselők, társasházkezelők vonatkozásában megjelenő új jogi szabályozás szerint nyilvános bárki számára hozzáférhetővé kell tenni a végzettséggel rendelkezők listáját. A http://www.kozoskepviselok.hu/vizsgazott-tarsashazkezelok-kozos-kepvisel... alatt kereshetik közös képviselőjüket, illetve ha végzett társházkezelő és nem szerepel rajta adatait rögzítse.

Tekintse meg a http://www.tarsashazak.kozoskepviselok.hu/ oldalon társasházakért létrehozandó egyesületünk adatait.

Közös képviselő keresése

Tisztelt Hölgyem!

Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is az után érdeklődnék, van-e olyan nyilvántartás, ahol cím alapján informálódhatok, ki kezeli egy adott épület közösképviseletét.

Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
Sarankó Hajnalka

közös képviselő keresése cím alapján

Szeretné megkérdezni, hogy van-e olyan nyilvántartás, ahol a társasház címe alapján megtalálhatom a közös képviselőt.
Köszönettel:
Simon Emese

közös képviselő megtalálása

A közös képviselőt a társasház közgyűlése bármikor leválthatja, másikat választhat helyette. Egyes ingatlannak van saját honlapja, ahol büszkék vagy éppen haragudnak a közös képviselőre és ilyen helyen olvasható a konkrét épület társasházkezelőjének, gondnokának, házmesterének az összes elérhetősége (fogadóóra, helyszín, telefon, x, mobil) Ha ismerek lakót, céget, tőle megkérdezem.
Puszi: én

Lakásszövetkezetek Felügyelete

Nem találom sehol melyik jogi szervhez lehet fordulni, ha úgy látom, nem hajlandó a szerintem jogos kérésem teljesíteni. Kovalcsik Pál opal41@citromail.hu
2013.03.15.

lakásszövetkezetek felügyelete

Tisztelt uram !

A cégbíróság.

Üdvözlettel
Dr.Izsák Orsolya